ANDERS IS BACK


DET KOMMER BLI EN FIGHT!

aa nu jävlar. är redigt skrajsen

hål in the strump

jo det här med mys strumor... vad ska man säga? vad ska man göra? vad ska man göööraaa?
fick även veta idag att när hon väl tar tag i att kasta den så sparar hon den andra "hela" strumpan. föj fan möj, föj fan

TILL MY

alltså vad håller dom på med på pottersajten egentligen?? ska man ha "Harry Potter citat" så kan man väl FÖR FAN välja ut roliga citat och inte sånna här fucking meningslösa!!!!


aprilskämt redan eller va?


waiting for the bells

igårkväll och idag är jag lite kär i joel alme och hans nya album. mmm


you can't go around just saying stuff because it's pretty

senaste veckans mobilfoton kommer här

avskedsfest i onsdags med bästa brudarna
melinda på backen i covent garden, vet ej varför, minns ej


jag tror vi spelade fotboll med nån pappersgrej?
inte för att jag var så full alltså, det var mest så stimmigt att allt är suddigt
en dag var jag lite tidigt till jobbet. då satte jag mig i solskenet och tittade ut över themsen.


tog mig en macka som jag fått av monkan!


korvbröd


vi var på bio och såg alice in wonderland. snigga brillor fick man!


påtal om snygga brillor så har jag äntligen köpt ett par sånna jag velat ha sen vi kom hit. eller inte riktigt sånna för jag glömde förklara exakt vilka jag menade. för my alltså, det var hon som köpte dom till mig i camden.


slut på bilder.

HEJ!


ehh gardigan...cardigan? nee gardigan...jaha gardigan

jaha, då var det dags för bloggningsdax igen då. jag har varit sjuk hela långa veckan, och hostat upp ett par lungor och så, det har iaf kännts som det.. men jag kan ju fortfarande andas så jag har väl en kvar åtminstone :) idag var första jobbdagen fast att jag mår skit och inte kan sova om nätterna pga mammas tips när man hostar. Då ska man inte ligga ner så mkt för då hostar man oftast mer, så man ska då sitta upp och sova, om man nu kan göra det en hel natt, vilket jag iaf inte kan göra. så jag försökte ett tag att sitta och sova, och jag lyckades somna men jag vakna efter 10 min och kände mig som förlamad i nacke och rygg. eftersom jag glider ner när jag sover. men iaf, idag på jobbet så har det väl gått ganska så bra, förutom att jag nästan spydde i kassan medans jag tog betalt, dvs jag hostade så mkt så jag fick spykänsla, jag var alltså INTE bakis. men jag bad om ursäkt och hon sa aa det går bra. Sen ville en utländsk kvinna läxa upp mig, hon ville ha en tshirt som såg ut som en kofta (?) och jag sa att vi har inga sådana, men vi har en sån här, höll upp en kofta som va så som hon ville, men ingen tshirt då, och då sa hon " nej det där är en gardian" jag bara eh va? hon sa det igen "en gardigan!" jag sa eh jaha okej, eh sen gick jag lite smidigt därifrån. (pinsam tystnad) sen fattade jag vad hon menade, det var ju en cardigan!

Jag och christian har ettårs dag idag, fast det kan man inte tro. Eller jag vet inte hur alla firar det om man nu firar det. vi "firade" iaf med en delad pizza nu efter jobbet, plus att det var fel sås på så den va rutten och pajade hela pizzan, plus att det är nog norrköpings sämsta kebabpizza, och att den ligger mitt över gatan, så det var inte ens gå-ut-att-äta-pizza. då sa jag grattis på ettårsdagen! sen när vi kommer hem så har han inte dammsugat som jag bad han om att göra, men tagit hand om disken iaf, så det var ju bra. Sen ska han tvångsmata mig med äckelsåsen, och tappar den på min vita tröja och en ljus byxa, såsen var för övrigt röd. då sa jag grattis på ettårs dagen! Sen så säger han att han ska sova direkt efter maten och går och borstar tänderna!! störigt. då sa jag grattis på ettårsdagen! jag trodde det skulle va lite mysigt (sexy) och så.. men nehe.

OCH NU ropade han på mig och sa att han hade en överraskning, och jag som va sad (ledsen) blev asglad och sprang till sängen och frågade va det var. Allt var ett elakt bus, han hade ingen. då sa han grattis på ettårs dagen. men ja som han alltid brukar säga när jag inte kan köpa allt jag vill, "vi har ju alltid varann".

Men vi ska ju till åre (årrah) imorn så vi ska väl göra ngt mysigt där tror jag! :)

Jaha nu blev det mkt att läsa för dom som läser, men vem bryr sig? Hejdå från emmie

rubriken är från fucking åmål för dom som är trögfattade, med buss och puss scenen.

TJUVLYSSNAT!

Snarare Pelle Svanslös då?

Dop, Söderhamn

Två barn ~3 står och pratar.
Pojken: Är du en pojke eller en flicka?
Flickan: Jag är en flicka. Men vad är du?
Pojken (funderar): …Jag vet inte riktigt.
Flickan: Men vad heter du då?
Pojken: Jag heter Måns.
Flickan: Men då är du ju en katt!

HAHAHAHAH
ungar!


kerv

jag är så satans sugen på sojakorv. ska googla på direkten och försöka ta reda på om man kan köpa det nån stans i den här stan


what makes you go GAH this spring?

bildspel på my. big ben. london eye. kaffe. smoothie. jonna. melinda.

RSS 2.0