Uppdatering från några dagar i Trysil

DÖDENS DÖD

På ett rum idag ville jag bara döda alla kaniner och djur som finns. Jag har gjort public area idag, och bara för att det var så mkt rum som behövdes göras, så fick jag även göra det. Mitt första sämstesson rum var en fucking alpine svit som borde rivas. Då är det några ungdomar eller så som egentligen skulle kunna vara vi fem tjejer som är här, som har festat stenhårt och det var ölburkar överallt och gud vet vad. Ja det tog iaf ett bra tag att få rent skiten. Sen när jag äntligen var klar med det, så gick jag vidare till nästa rum, jo då när man öppnar dörren så är det som världens jävla ladugård där!!! Massa hö överallt, mat på golvet! Jag tänkte nu tar jag det, jag pallar inte jag är trött. Sen när jag snackar med my och berättar om rum 2411 så har både hon och emmo haft zoo rummet. Vem fan drar med sig en kanin på skidsemester?! På packningslistan: Skidor, pjäxor, termobyxor, kanin, pyjamas, hö?! Herregud, jag dör. Så då var det ju ett till projekt att få rent det rummet, så vid halv tio får man dra på stövsugaren och gå lös. Det var inte kul.


"aj du viker min öra" /emmo

Det enda som går i mitt huvud nu är "får jag bajsa på din fis" /nathalie

"idag fick jag skrubba bort bajs så jag blev helt trött" /my

"det är rost, det har jag kommit på." /amandaGlider omkring i pjäxor, bricker och en mössa


Tjenis, nu vankas det fest på haugavegen 21. Precis nyvaken från en powernap på 30 min och ska hoppa in i duschen så fort emmzor är klar där inne. Hon var dum mot mig, så jag släckte lyset för henne på toan när hon bajsade, så då fick hon bajsa i mörkret. Idag har vi varit lediga, vilket betydde skidor för Amanda, Emmo, Nathalie och mig. Mysan ville sova ut och va hemma bara, så det fick hon göra då tyckte jag. Så vid nio tiden gick vi upp och började ta på oss allt, och skulle äta en stadig frukost så vi skulle palla med dagen. Eftersom vi inte visste när skidbussen gick så började vi gå men så kommer Oskar och glider förbi på väg till jobbet så vi hoppar in och åker med han, tack oskar. Väl i backen trivdes vi men idag var det så jäkla kallt så att det blev frost på skidbrickerna så vi fick stanna ibland och skrapa lite. Emmo kom på att man kunde ta stavarna, och det var bra.

Det var lite osäkert och läskigt att åka med tanke på att vi inte såg så mkt, vi såg väl ca 10 framför oss, så om det kom ett stup, ja synd om oss isf. Men vi gillar ju att leva farligt så det var inget problem. Jag och Emmo har nu då lärt oss åka skidor, vilket jag inte kan fatta. När jag ser eller tänker på att Emmo åker skidor så dör jag av skratt, emmo holmberg liksom, nee det går bara inte! HAHA men hon är ju ett proffs så det styr hon upp sakta med säkert om man jämför med mig. Jag åker så snabbt så jag inte hinner med ngt annat än att bara åka rakt fram. När jag försöker bromsa eller ta ut svängarna lite så tar det bara längre tid för mig, och om jag ska stanna där de andra är måste jag verkligen börja i rätt tid att starta projekt stopp. Men det är väldigt roligt faktiskt och jag trivs i backarna. Nu äntligen har emmo duschat klart så nu ska jag hoppa in i duschen, och sen har mysan pinglan styrt upp hemgjord pizza:D Ikväll ska vi på afterski på jobbet och där är det alltid drag, och ikväll ska vi va packade, in i dimman igen!! Puss


Den glider in


God afton kära läsare, idag har det varit en bra dag. Det är måndag vilket innebär bakisdag eftersom söndag numera är festdag. Vaknade vid tolv efter en sjuhelskotta rolig och störtskön kväll, gick upp och åt lite frukost, men den hann jag inte äta klart för vi skulle ut och busa i snön och shoppa. Så tvättade bort gårdagens smink och drog på mig termosarna och min mysse. Inhandlade mig ett par jäkla vinterskor för 900 fucking spänn, som jag aldrig skulle gjort annars, men det behövs här i norge. Vi köpte även två pulkor, en svart som heter pulka-olle och en röd som heter pulka-henke. Dom hade vi då tänkt att åka i två st, men vi va för stora, så man får nog bara plats en perschoon. Jag monterade ihop dom, satte dit bromsarna så att säga. Sen inhandlade vi lite chirre,candy,och cola, de tre C:n som vi gillar dagen efter festen. Vi drog på OC när vi kom hem och bara låg och mös, det var fint som sofie skulle sagt. Nu precis har tre av oss här varit ute och hoppat i snön i bara trosan, två ggr (!), och vi andra två tog kort på dom. Det var kul, sen så gled de på hallgolvet som om de vore klossarna i curlingJ det var också roligt att se på, vi fick höra såna ord som "här kommer jag" och sen kom hon ingenstans för det tog tvärstopp för hon gled på det torra, där det inte var ngn som glidit innan. Då fick hon ont. Nu sitter jag och väntar på den där duschen igen, och nu fan ska jag inte duscha i ngt jäkla kallvatten, så man håller på att få köldskador.


Vrålfräscha, men inte jag och SPEC inte munsåret

ja nu sitter vi här igen mysan larsson och jag:) Som sagt var, vi hinner inte blogga så mkt nu när vi varken har tiden eller internet. Så nu var det på tiden att jag drig med mig datorn till jobbet och lira lite. Idag började jag vid sex på morgonen och jobbade till tre. Dom andra slöfockarna låg och sov när en annan fick gå upp själv vid fem, dumt av dom tycker jag. Idag har jag kommit på ännu en låt, den går så här: Sista rummet för idaGH sista rummet för idaGH. Den heter sista rummet för idaGH. DEn kom jag på när my och jag städade vårt sista rum för dagen, och det var skönt tyckte vi, och det blev bättre och roligare när vi sjöng min sång. Vi gjorde även ett bus, vi skrev "jag vill ha kuk 13/1-09" under mattan. Åh typsikt att just idag att våra killar ska komma när jag precis fått ett munsårs jävel!! Jag var kort mot bartenderjohan som är vrålfräsch, då han sa:
J: Hej hur är läget?
E:Bra, själv då?
J:Jag är trött, bakis vet du.
E: Jaha.
Sen gick jag.
BARA för att jag har ett munsår, så var jag så kort och dum mot han. Förlåt mig johan, förlåt.
Sen till råga på allt så kommer en snygg kille från england som nbu är från austraslien för att han sa beachen och ngt mer, och då vågar jag inte säga hej till han heller, jo pga mitt munsår!! Johan sa nämligen "Hej snygging" till mig i torsdags och bjöds in mig åpå husfest och sånt hos han och massa annat, och då blev jag glad eftersom han är snygg och tyckte jag med var det. Och i söndags när vi var på afterskin så sa gavin som han heter, australien killen, att jag var fucking pretty med värsta dialekten! Åh och så nu när de kommer båda två så var jag ful. MKT TRÅKIGT. Men jag ska styra upp allt, det ska jag! :)

Vi var även packade i lördags, det var störtkul och jag drog på efterspill med ett norskt fotbollslag, det var kul.
Hejdå

seriösa bloggare

det är vad vi är emmie. jag tror nog att vi har förlorat alla våra läsare.. alla våra 5 läsare. därför kommer jag från och med nu blogga för dig min vän. för emmie liffner. som vårt eget lilla komunikationssätt. det blir väl ändå göj.
jag ville bars säga det
hejdå vi ses i vår säng puss


Kanske en H-Hund

Nu jäklar blir det blogg! Jag och mysan larsson sitter i kantine (kan tine kan tine kan tine dricka sprit) på jobbet och lanar som två tvättäkta lanare! Chirre, godis, nötter och sen lite juice. Dom har ingen läsk men vi har ju samboca i mys skåp. så man kan ju gå och ta sig en liten knapp då och då om man nu känner för det:)
Nu så jobbar vi för fulla muggar, så det rinner över så att säga. Det är inte roligt men dte är pengar. Har jobbat tolv timmars pass nu sen i söndags, och då börjar vi vid fem och jobbar till fem på eftermiddagen. Med andra ord måste vi gå upp kvart i fyra för vi har 40 min att gå. Så jag g¨rlägger mig vid åtta nio tiden nu för tin, och vi hinner knappt umgås vi familjen här och det är tråkigt för vi har så kul ihop. På nyår så festade vi till det med köp pizzor som vi värmde i ugnen och sen skålde vi med en 7,0 rekorderlig skogsbärscider som vi delade på:) Efter vår middag så åt vi chips och hade en rolig utvärdering av året, och den var så rolig så jag råkade somna i emmos knä. Alltså det var roligt men jag var så trött så jag somnade halv nio på självaste nyårsafton! Sen vaknade vi allihopa vid tolv slaget pga alla rakter som de smällde uppe på fjället, det var tydligen väldigt fint sa de andra. Jag låg kvar i sängen och sa gott nytt år och la mig ner och sov igen. Äsch vad gör väl dte, det kommer ju fler nyår och då ska jag banne mig inte va så trött så jag somnar innan källen ens hunnit börja. Jag har även hunnit finna min man här på hotellet, han var gäst här och var så jävla fräsch så jag bara ville gå in på rummet igen och säga att nu är vi ihop. Men det gjorde jag inte, för han var där med sin flickvän säkert, men jag och Amanda säger attdet var hans syster, så jag kan ta han. Han var norsk och hette Trulls Nelaar, mmm mums på han, men inte hans namn.

http://www.youtube.com/watch?v=69RQCPcY7z0

HAHA åh vad jag gillar sune, det är ju så jädrans roligt och dejligt! Speciellt 3.06, det är väldigt roligt tycker jag.
Lyssnar på massa bra och pepp musik med, så man känner att man vill bli packad och dansa massa, men sånt får vänta nu. iaf till nästa helg då Elin,lage,adam och robin kommer till oss:D Och på söndag ska även självaste Nathalie Zeylon komma och ska bo hos oss och jobba med oss!!! DEt känns bra. Nu måste My och jag ta tag i allt och bege oss hemåt till resten av familjen som nog saknar oss. Hej då alla!

RSS 2.0