FEST FEST FE¤STR

Nu är dert fest hosz emmo som bor p¨mörtgränd 6E. Det är välidgt mkt fest fest, och vi gillar l'get. Vi tucker o att festa!
Hoppas alla MÅRA BRA, och trivs lika mkt som vi ögr. Juldagen kommer bli vrååålrolig eftersom vi är festemn. Hoppas alla kan sse! hahahaha sunses jul är bra och vi hart många skämty från et, vi ska nsart till palle! och vi lever livet.



DET ÄR EN SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖN KÄNSLA I Mageeen! HEJDÅ!!!!!

I'm sorry listen i'm gonna be late tonight so don't stay up and wait for me okey?

HEJ ALLA 4 LÄSARE
det har hänt så himla mycket så jag inte orkar berätta allt. vi bodde i hamar, flyttade till trysil blabla massa oviktigt
det viktigaste är att vi är hemma i västervik :D:D kära vika belo

ovanstående meningar påbörjade jag för 4 dagar och 18 timmar sedan. sen orkade jag visst inte mer. men jag känner ändå att jag borde säga något. ja vi är hemma i kära västervik och det är himla skönt. det känns lite trist att behöva åka tillbaka till the country of stupid people men samtidigt så vet jag ju att det kommer bli störtkul.
ikväll ska vi till palle och claire om du läser det här så hoppas jag verkligen att du håller dig hemma ikväll. vi behöver faktiskt inte dig och din bitterhet just nu okej? den enda jag vill träffa ikväll är greven

If you wannabe my bäver

Bävrar (Castoridae) är en amfibisk däggdjursfamilj i ordningen gnagare som blott innehåller ett enda släkte Castor. Bävrar bygger fördämningar och blir i genomsnitt cirka 15 år gamla. De är oftast bruna och har en swollensvans. De har två stora tänder som de använder när de vill gnaga på ngt dvs bita i en pinne. När bävrar dyker stänger de näsan och öronen, så de inte ska dö.
Bävrar lever alltid i närheten av vattendrag. Där bygger de sina dammar och hyddor av grenar, kvistar och slam.



Tillägnad vår vän Claire.

WOOHO (ola i nathalie låten) i början av låten ca 1 sek in i låten

  • Hej, livet leker.
  • Vi är inte döda, vi är bara i Trysil.
  • Hej då.




RSS 2.0