linus wahlgren vs cykelställ

TJEENNNNNNAAAA
Idag har vi jobbat i brumendaal. Hela dagen har vi åkt lift med Pavel respektive Marc och dammat hyllor eller nått döhögt upp. Så här såg emmie ut då (mannen i randig tröja är Pavel). Vi var egentligen tvugna att ha på oss de supersnygga och trendiga bygghjälmarna idag men det sket vi i nästan hela tiden för vi gillar ju att leva lite farligt vi hjortar.



Något vi tyckte var väldigt trevligt idag var att det var KLEMRISK på jobbet.
Vi upptäckte till och med att dom hade varnat för det:



För dig som inte vet det och kanske inte är lika haj på det norska språket som vi är så betyder klem även kram. det var därför vi tyckte det hela var ganska mysigt och en rolig tanke som emmie gillar att leka med. Måst dock erkänna att man var lite skrajsen där att nån skulle komma fram och krama en. Dock hade det inte gjort så mycket om det var vissa personer. andra medd cykelställ hade vart värre.. men det är ju den där ovissheten som gör det hela spännande och det gillar vi hjortar.

jaja nu sitter vi här och bloggar tillsammans på håkonsgate. vet inte riktigt vad vi ska göra. just nu väntar vi mest på att den fjärde familjemedlemmen ska göra oss sällskap så att allt blir som det ska.

Nu när vi läste igenom hela inlägget upptäckte vi att det SVENSKA språket verkar vara from hell just idag. Tyvärr orkar vi inte ändra detta eftersom vi i stort sett måste skriva om hela skiten då. men bara så ni vet så är vi bra på svenska egentligen, i allafall emmie. angående emma är det mer osäkert eftersom att anita bara satte G på henne.
hejdå.


Kommentarer
Postat av: anna-mia

vad duktiga ni är på att blogga flickor!

2008-11-06 @ 18:36:36
Postat av: märta-louise

hahahahahahah svenska from hell.

hahah d med antia & G:et va askul.

Bajs!

2008-11-06 @ 18:39:22
URL: http://mittnyamotto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0