angelo custode, come stai, bene!MELINDA KOLLA! vi tänkte på dig när vi såg den här grabben på bion. det är ju ditt framtida jobb, är det ju sagt! du kanske kan lämna cv till han? TIPS!
När jag var nere på tunnelbanan vid Bank gick jag förbi den här. var bara tvungen att stanna och ta ett kort! cooool

PÅ FREDAG ÄR DET LÖNING!!!!!!!!!!!!!!!!!! som man har längtat!

wouldn't it be nice?

 Ikväll har jag haft riktigt tråkigt. tur att jag har haft det tillsammans med amanda på msn! En liten höjdpunkt hade kvällen och det var när jag åt jordgubbar och färsk ananas (eller anananas som heter heter på engelska, uttalas anänanäs). Tyvärr var jordgubbarna sådäääär goda, inga vassbäcksgubbar direkt. men dom dög, absolut!

Härom kvällen när jag skulle hem från jobbet så pirrade det till i min mage så som det alltid gör när jag går vägen mellan jobb & tunnelbana. bilden kanske inte är jättebra, det kan jag erkänna, men om det hade varit bra, då hade du sett london eye på väldigt nära håll och mitt i den i bakgrunden hade du sett big ben.Avslutar med en bild på Melinda härom kvällen när hon och Jonna kom utklädda till hm ja vad var det egentligen.. män till oss! himla spexiga tjejer. Sen ser Melinda så söt ut på den här bilden, som ett barn som inte når ner tilll golvet. Eller ja ett barn med musche då..


my friend's a pro pro pro

denna eftermiddag har jag talat med emmie och amanda på msn. det är skönt för jag saknar dom väldigt mycket, dom där jäkla proffsen.
en gång såg amanda så söt ut så jag var tvungen att printa henni. kolla


jag längtar tills hon ska komma hit, det gör jag. varför ligger i lund i london? eller varför ligger inte london i lund? det är frågan.

emmie har ingen cam på sin dator så jag fick inte se hur söt hon var. jag är dock ganska övertygad om att hon var det, eller  ja ÄR det, söt alltså. fast i och för sig sa hon ju att hon hade blitt tjock & fet. tveksamt

idag är jag ledig hela dagen. my jobbar kväll så jag får vara ensam. det är tråkigt. jag gillar bäst när hon är hemma hos mig. jag skulle ju i och för sig kunna åka till jonna & melinda men eftersom jag ska upp KLOCKAN 6 i morgon så tänker jag... nej. fy fan

jag har föresten skadat mig! igår på jobbet när jag skulle öppna en lurista spark. dom sitter så jäkla hårt dom där korkarna. milko (aa jag tror han heter så, ev miRko) fick öppna dom åt mig hela kvällen. jag skulle vilja kalla det ett köttsår, kolla här


MED STULEN STÄMMA!!

Nu sa emmo att mys och hennes favvo klubb i london är coco, och där spelar dom indie och ROCK!!? eh sen när gillar dom två rock'n'roll? men ja vi förändras väl alla med tiden... dom kanske kommer hem som två heavymetal brudar med nitar och läder och sånt. Nu sitter jag och ser på "den ohämmade veterinären", och det programmet var inte så bra, trist och tråkigt. Nu finns det inget bra att se på, det enda som är bra nu snart är oth och top model :) Jag har förresten fått brev från london, där i var det två kort som my stulit från min plånbok, när hon bestämt va tvungen att rensa den, ungefär som en fisk. plus ett fint kort på mig som will smith.(det är asfult för dom som inte sett det, jag ser ut som en man) och så var det en liten liten pin, med ac/dc på, som jag "älskar". Men tack det var jätte kul att få brev som inte var en räkning eller ngt annat skit från arbetsförbajslingen! Sen stod det ett meddelande på will koret, men jag kunde inte läsa för det var bakochfram. Men sen när jag pratade med emmo sa hon att jag skulle läsa det i spegeln!! åh hon är inte dum hon! Så nu ska jag väl göra det.

Jag ska laga korvstroganoff idag, och den enda som är god är mys. så nu har jag fått recept på det! Korvstroganoff är förresten ett störigt ord att skriva, långt och konsitga bokstäver hit och dit.
Jag är hungrig, jag är ofta hungrig, jag ÄR hungrig!! Just det var ju tvungen att skriva att det var jag som skrivit det här, så ja, det är Emmie som skriver.

sexxiiKOLLA PÅ BABESEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

why?

kan inte släppa det här med basshunter! VARFÖR VARFÖR VARFÖR gillar folk honom i det här landet??
Jonna berättade att han i en tv-intervju i veckan sagt att han är jättepopulär i svergie och att alla älskar han. EH VAD SA DU?

kan inte släppa det.
kolla här bara


HAHAHAHAHAHA

Tänkte kolla om det var nått bra på tv såhär en fredagkväll och kolla vad jag hittade! Herregud!
Just nu, på 8 plats: tjejerna i SunblockGrabben kan det där med övergångar också!
"okey it's time for a break but we'll be back in a few minutes with more sexy chicks and some swedish meatballs"


gunggunggunga du & ja sjungsjungsjunga shalalala

pratade med amanda i morse, det var extra spexigt idag eftersom hon har fått en gungstol. KOLLA NA KOLLA NA


oh my god she looks just like shakira!

idag har det varit soligt i london!
vi drog till melinda och jonna för klippning, häng och fika :)
så jävla dum

självklart åt vi inte "soppan med kniv och gaffel som jag målat på bilden innan. vi åt den ju med sked. (även om man iof hade kunnat äta grytan med kniv & gaffel)


:(

jag är så värdelös... soppan blev ett misslyckande, mer som en potatisgryta. det här är inte likt mig, jag brukar göra supergoo soppa!
skulle så gärna vilja veta vad som gick snett. jag förstår inte? men så är det ju här i livet ibland, man kan inte förklara allt... :(
ungfär såhär såg skiten ut. bränd på tungan är jag också.
nä nu vill jag ha gottgott, aa det vill jag


det är så synd om mig

hade tänk luta mig tillbaka och låta my laga maten idag. tog den här bilden och tänkte ut den här bildtexten:

"ikväll sätter jag my i arbete"men snart fick stackars jag resa på mig iaf, trots att jag är världens sjukaste.
tydligen var det för svårt att skala potatisen. ..

jag har så jävla ont i wyggen...


glöm för helvete inte mössan!

AMANDA KOLLA! jag såg en liten tjeja som hade en likadan lila mössa som du!
när jag såg den fick jag en plötslig lust att kasta ut den på spåret..

p.s. jag vet inte varför hon har en sån där scary motherfucker mask på sig


så jävla serrihar gjort en ny header till my. sjukt bra blev det. det svinförbannad på skiten ungefär 11 ggr.
hur fan klarar alla kidz av det här? tillslut gav jag upp och den blev liten o ful.

nananananananananananaa nananananahär på burghley road firar vi alla hjärtans dag med kakor och cola ut sugrör!
HELLO EVERYBODY!!!


lysert<3


hejdå från fabbe


schysst!


DAMN GIRL

 


these girl fall like dominos

!!!!

You love lady smith mombaza

Jaha nu sitter man här på jobb igen. Är och städar hos en rikemansfamilj som tror sig, eller iaf mummy rich! Detta går att städa på en timme MEN man måste va där i fem(!!!) timmar! Oh my gadd, som myra på tvätten i vika skulle sagt. Och sen är det visst bara jag som inte kunnat lämna det här med skrubba bajs och sådant roande. Jag fortsätter min resa med att skrubba bajs så man blir trött i armen och skrubba bort gammal intorkad skit som sitter som berget, och när man väl får loss skiten så luktar det nytt-skit igen. blä! Ni som jobbat med detta vet vad jag menar! Som till exempel mina vapendragare som gjort exakt samma sak i några trevliga månader i Norge, My och Emmo är i london och roar sig, amanda är i lund och pluggar och festar och nathalie är i göteboRRg och lever livet. Medans jag fortsätter att svabba och sånt kuwl. Men som tur är har jag ju musik på job(kommer på job imorra) och så är det ingen hemma här nu så jag jobbar väl ungefär i en timme också:) skööönt dä! imorn får jag finbesök av fem äkta västerviksbor, eller natalia är ju bynnmatrial men de andra pullorna! Vi ska köra som vi gör på palle? haha eh.. hejdå

nu blir det inte nådigt

i hopp om att rädda kläderna från matos när jussara (hyresvärden) lagade mat, skulle my flytta ut ställningen från köket. frågan är vad jussara tycker om den nya placeringen?
fan nu får vi nog skäll igen


RIVERSIDE MOTHERFUCKER!

Igår natt var jag på fest med dom här sköningarna. Jäklar!


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

my bara sover och sover och sover. här sitter jag och försöker knappra så tyst som möjligt. klockan är ju faktiskt ett snart.
kanske borde väcka henne med serious cat? fan det borde jag. eller min nya favvokatt: peanut butter jelly time! nja jag vågar inte. om det skulle bli slagsmål skulle jag förlora och bli kittlad. fan


ibland e man bra dum

här ligger jag och dör...
råkade överlåtade musiken till my. fan. där åkte bimbotransan och synchrosyzed lips på

that day i wore a vest!


herregud vilken tjejmy nykter?


 my packad


My milkshake brings all the boys to the yardmy och jag styrde upp en fashion show, live from london, leytonstone!
musik: kelis - milkshake

RSS 2.0