somebody told me cash is king

jag läste nyss en blogg där en som heter malin svensson hade googlat på sig själv för att sen se om det fanns nån träff på wiki. jag gjorde desamma men tyvärr. finns ingen emma holmberg som har gjort något tillräckligt vettigt för att få va med på wiki. det enda (eller alltså inte enda) som kom upp var min hemsida och den kom faktiskt överst. det är ju kul det iaf :)


dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

som vanligt blev jag väckt av ett sms idag. jag minns inte sist jag inte blev det. oftast är det små spexiga från my som e på jobb. ska se här om jag hittar ett exempel: nej tyvärr jag hade visst rensat mobilen. dom brukar hur som helst vara himla roliga. inga direkta frågor eller så. bara konstateranden, tankar och iaktagelser my samlar på sig under morgonen. det är inte ovanligt med 3-4 sms innan klockan 10. idag var det dock från amanda som informerade mig om att hon vaknade på kanon-humör idag. skönt dä!

ikväll är det te party :) alltså inte ett party man dricker te på utan ett party med bokstaven T som tema. himla kul ska det bli! dagen ska ägnas åt att åka till mamma och fixa det sista med min outfit samt träffa natzorrzzo (för du har väl vart busig idag) en sväng. fint ska dert bli.

nu har vi föresten bokat fredagsbiljett till way out west!! nedrans så fint det ska bli att se ROBYN!!! GLASVEGAS!!! BAND OF HORSES!!! med mera med mera. åh så länge jag har längtat efter att se robyn. om hon blir sjuk eller nått så tror jag nog att jag dör.



nått som är så himla tråkiigt att jag nästan har förträngt det är att jag inte får se lily allen!!
hon lirar på lördagen och då måste vi åka hem. usch fy tusan vad sorgligt det är jag är ju inne i värsta lily perioden och ja usch.
se vad snygg hon är. detta är min bakgrundsbild på the king


laid back med ändå så tung



igår när jag emmie och my var ute och gick med nelly träffade vi en katt. ser ni den?
vi kallar den evil eye cherry. den hade en arg blick...


once again i must ask too much of you harry

filmen var vrååålbra! mm så klart. fast det hade jag ju iof tyckt hur eller hur. även om alla andra hade tyckt att det var dålig. men nu var den ju bra. jättebra
efter bion gick amanda och jag till morella och tog en bit mat och ett glas vin. efter det kom fesen och lite grabbar så vi hängde på sahara.

idag fyller lagesson 20 år. hon bastar 20. grattis :D

nu ligger jag hemma hos amanda och chillar. snart blir det att gå ner på stan en sväng och sen blir det jobb.

HEJ

har du mät o göre?


glada hälsningar från stockholmståget!
tjejerna mitt emot sitter och lyssnar på britney på min ipod. själv har man lan.
försöker lista ut vad det kan tänkas vara för förband eller liknande. tyvärr utan resultat.
HEJ

If I had another chance tonight

det vackraste jag veeeet är att se dig när du sover
hahahahahah
det är himla kul att cama med amanda. hon är en rolig, spontan och livfull tjej



ikväll åker jag elin och lage till linköping för att i morgon dra vidare mot stockholm. där blir det britney minsann. fint
sen måste jag få lov att tipsa om en sjukt bra låt!!
en gammal goding. kommer ihåg när man bodde på långrevet 37, satt i soffan efter plugget och den här kom på. då visste jag det nog inte, men nu vet jag att det är en sjukt bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=k9Xtvj_JVSM


just because you have the emotional range of a teaspoon

yeahyeahyeah!! premiär i london igår :D
jag har minsann sparat bilder. här ska ni få se (my och elli det är väl ni som bryr er)









jag längtar jag längtar jag längtar

nu börjar hur som helst vis och det ska bli SÅNJÄKLA FEEEEEST! nej det var ett skämt. det ska det nog inte. ska på jobb. hultan vore finare. jäkligt mycket finare. men icke. i år får man nöja sig med en festival. den e ju iof sveriges bästa. VISFESTIVALEN I VÄSTERVIK!!!

det var ett skämt

En dag på tvätten

Jahopp ännu en dag på västerviks tvätteri, eller tvätten som jag säger. Det är nog bara vi som jobbar där som säger tvätten, och jag gör ju det så jag säger tvätten. Ja det är så iaf att jag jobbar på tvätten och där tror folk att vi bara tvättar, kanske just för att det  heter tvätten. Men nej. Jag ska nu berätta för alla er som har undrat vad man gör på ett tvätteri. Först kommer en stor gul postlastbil med massa vagnar med smuts tvätt som ligger i olika säckar som betyder olika saker tex, blå säck=personal kläder, Röd säck= Gardiner, dukar, Vit säck= Cirkulations tvätt dvs, lakan,örngott, handdukar osv. Sen kommer smutstvätten in till ett ställe som vi kallar för Sorteringen. Där sorteras den äckliga smutsiga tvätten som går på ett åkband om man kan säga så, i nya olika säckar. Sen går det till Röret där den åker in i stora tvättmaskiner och tvättas, och sen ramlar det ner på ett nytt åkband ut till Transfern. Tranfern är en sak som hänger i taket som åker fram och tillbaka och lämnar av torr/blöt tvätt. Den blöta tvätten hamnar antingen i Tunneln eller vid Lilla/Stora mangeln. Och den torra tvätten kommer till ett ställe som inte heter ngt spec, men det är mellan handduksmaskinen och filtmaskinen. Om tvätten kommer till tunnlen så hänger man upp kläderna på galgar som åker där och förs sen in i tunneln som då är väldigt varm så kläderna torkar innan de då ska komma till Vikmaskinen. I vikmaskinen viks allt och så kommer det ut i högar som man får sortera och lägga ut på hyllorna. Likaså vid stora mangeln och lilla mangeln.

Nu kommer vi då till det som jag gör, packandet. Nu ska ni inte tro att jag går omkring och bara blir packad på jobbet, nej nej då tror ni fel. För att alla våra kunder ska få det dom beställt så får vi i Packen listor där det står exakt hur mkt dom ska ha va allt. (Se exempel nedan). Sen när vi är klara med en vagn och en lista så skriver vi in det i datorer och så skrivs det ut lite papper som kunderna ska ha, som ett kvitto skulle man kunna säga. Sen plastar man in en vagn och tejpar runt den pch sen ställer man den på den platsen där de vagnarna ska stå som de ska till. (eh? fattar ni det sista där eller? annars kan jag gå in mer djupare på det, säg bara till)


Exempel på hur en lista kan se ut:

40 lakan
48 påslakan
30 draglakan
20 st 50-60 blusar
50 st 70-80 blusar
35 st 155-165 cm personalbyxor
100 st 70-80 patientskjortor
20 st 50x70 örngott
120 st handduk frotté

m.m

Ja sen är det ju lite raster och sånt skit men aa nu vet nu som inte visste innan! Och nu sitter jag här i min ensamhet och ska laga till ngt rikigt gott krubb! (krubb krubb krubb) Och nu ringde en vän som gjorde mig glad och ville komma hit så då är jag ju inte ensam längre ju :D nej nu måste jag dra, nu kurrar min mage så mkt att grannarna snart kommer att knacka på och fråga om jag har fest eller så.

Glömde säga att ett skämt som de verkar tycka är väldigt roligt på tvätten är, tex om jag ber om att få en vagn eller ngt liknande så säger ngn alltid: Ja men det kostar, höhö sen ett garv som om de vore roliga! AHHHH vad störigt och dom säger det hela tiden och alla med, fatta att det inte är ett kul skämt. Och tro mig jag skulle skratta om det var roligt eftersom jag jämt skrattar åt sånt som inte ens är roligt och SPEC sånt jag själv säger! GET A NEW JOKE FFS!

 Såhär skulle det kunna se ut på ett tvätteri, men inte vårt tvätteri inte!

hej hå jag är trött på att använda teknologi

ikväll skulle jag ha date med elin. den blev inte så dateig tyvärr för robin var med. kunde inte ragga fullt ut.
sen va my och fesen med också. hängde på sahara, tog en och annan cola kanske. ja

sen skulle my hyra film så då åkte vi till Kvantum (känkte bara skriva K som förkortning. det gjorde vi i sms förr i tiden när vi hängde där mycket. jag mickis elin lagesson ja dom. på tal om kvantum.
hon hittade nån film som hette the wickerman. den ska jag nog haxa hem tror jag. kan bli nått
my la även till att det var dåligt med frontningen på Kvantum. då hon drog omkring och fronta. ställde i ordning här och där, röjde lite helt enkelt. gammal nettobriud som hon e.

i mörra ska man på jobb igen. sen på kvällen kommer eriksson hem så då ska jag hänga hos henne minsann.
nu ska jag haxa
hej

What if

tänk om det hade varit den 15 juli nu. då hade man suttit nere på biostaden och hört den välkända melodin strömma ut ur högtalarna la la lalalalalala

jävlar vad jag längtar!


ho e så fager, så jäkla faaaager

gissa låttext i rubriken

du lever bara jetsetliv och sitter nere på sahara och dricker vin. så beskrev pappa mitt nya lata slarviga liv. inte likt mig jag brukar ju va så duktig, faktiskt. fast det är ju ett skönt liv. eller hur tjejer för jag vet ju att ni gör desamma :D inte lever jag jetsetliv själv inte.
jag googlade på jetsetliv nu mest för att jag inte har ett dugg att göra. bild på viktoria silvstedt kom upp. även på allas vår favvo bella. alltså inte HALLAAAA BELLLLA på morella. och inte amandas bil heller. jag menade blondinbella såklart.

åh jag längtar så himla mycket till den 15!!!! har väntat på tok för länge på den här filmen nu. aaaah
måste kanske läsa boken nu innan.

hej

RSS 2.0